Blog general

Noi stiluri de manichiura pentru next seasons

Anul 2015 aduce fara indoiala o schimbare si in ceea ce  priveste de manichiura. Alegerea perfecta tine de fapt de o adapatare a unor stiluri pentru modul in care iti arata unghiile. Una peste alta, cert este ca in cadrul evenimentului „Saptamana Modei Mercedes-Benz” modelele au aratat clar stiluri ce se poarta pentru 2015.

Exista o serie de stiluri ce se pot aborda si ramane totul o nevoie de a armoniza totul cu restul tinutei insa nu este de neglijat nici partea ce tine de gust si de proprie alegere. Iata cateva din acele stiluri pe care sa le incerci, stiluri ce vor face parte din categoria de trenduri ale anului 2015:

  • Stilul spatial s-a remarcat detasat cand nume precum Dion Lee sau Charlotte Ronson au purtat cu atitudine unghii cu stil spatial. Pentru un plus de efect unghiile nude s-au completat cu linii, dungi si semnul astral- semiluna a fost una din cele mai apreciate.
  • Ca tot vorbeam de stilul nude se pare ca unghiile de asa natura au fost printre cele mai populare in cadrul acestui eveniment, drept urmare a fost  un stil abordat in numeroase colectii de la Rem Acra si pana la Rachel Zoe. In egala masura si combinatiile sunt apreciate, insa tot in nunate pale, slabe asa cum este spre exemplu bejul pal si rozul, combinatie ce a caracterizat Derek Lam.
  • Din lista de culori ce se regasesc de asemenea in lungul sir de trenduri ale anului unghiile coral nu sunt de neglijat. De fapt sa faci un rezumat al tipurilor de manichiura pentru primavara- vara trendurile inseamna se pare nuanta coral. Diversitatea insa trebuie sa existe asa ca in acelasi ton vine si portocaliul cu combinatiile sale; poate fi vorba de orice nuanta de piersica sau rosu-portocaliu saturat.
  • Prabal Gurung a lansat un alt trend si anume unghiile usor sterse. Pe jumatate cu oja mai pe scurt spus un astfel de stil este de vis si indraznet pentru anul 2015. La polul opus ca si stil sunt ornamentele de tip 3D care incarca unghiile cu bijuterii, cu accente de accesorii ce scot intreaga manichiura din cutia clasicului.

Trendurile nu se opresc aici. Se pare ca stilul geometric spre exemplu este cel care se pastreaza pe aceeasi lungime de unda, cu tinta la public, interesant, versatil si cu numeroase stiluri derivate din aceasta tema. Aceste  imagini abstracte sunt deosebite insa nu mai prejos sunt si unghiile albe. Din sirul manichiurii simple sa spunem exista si trendul celor care pun accent pe nuante inchise. Din aceasta serie se numara de violetul intens, verdele profund si chiar si nuantele metalice.

Pentru mai multe informatii si mai multe idei despre ce stil sa abordezi pentru manichiura in viitorul apropiat click aici, online. Exista numeroase site-uri, chiar si de specialitate, care te tin la curent cu ce se intampla si iti prezinta la zi stilurile de urmarit. Descopera ce stil ti se potriveste si in ce mod poti integra un anume trend al manichiurii cu o tinuta dorita asta pentru ca orice tip de manichiura, fie si trend, trebuie sa aiba o nota de armonie cu purtatoarea.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *