Noutati Stiri

Netropolian, noua retea de socializare

Pentru cei care au trecut prin diversele etape de dezvoltare ale internetului au avut parte de numeroase tipuri de socializare. Inainte era mirc, acum avem facebook. Cert este ca de-a lungul timpului au tot aparut diverse platforme de socializare si acest tred cu siguranta ca nu se va opri aici.

In viitorul cat mai apropiat o alta retea de socializare isi va face prezenta si se va numi Netropolian. Parca si suna pompos si adevarul este ca se si doreste a fi de asa natura. Aici au loc doar unii si numai cei de clasa superioara sau cel putin cei care au bani. Principiile sunt simple si anume sa devina acel loc exclusivist unde bogatasii se pot imprieteni, au parte de distractii si sursw de divertisment si impartasesc experiente numai de cei bogati stiute si traite.

Netropolian si-a cunoscut bazele din conceptul lui James Touchi-Petersm, un fost dirijor de filarmonica din Minnesota. Acesta marturiseste ca intentia este aceea de a avea ca un grup, un club propriu unde numai o anumita clasa sa isi permita sa fie. Si asa se va intampla in concret caci numai pentru a se inregistra si a face parte din aceasta clasa si retea sociala se vor necesita in jur de 9000 de dolari. Si sumele nu se opresc aici caci alti 3000 de dolari se cer anual.

Pentru ca fiecare are clasa sa unde se simte cel mai bine, pentru ca ar trebui sa fim de aceeasi speta pana la urma bogatasii isi doresc si isi permit sa faca parte din reteaua de socializare in parte. Ce se stie insa ca exista si facilitati de top pentru acesti bani, cum ar fi serviciul de asistenta non stop si suport tehnic.

Cat succes ar putea avea o astfel de retea ramane de vazut insa cert este ca programul este in curs de dezvoltare si promite multe.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *