general

Navomodel Plantat

Banuiesc ca oricine din lumea asta a mers macar o data la pescuit in viata lui. Dar putini sunt acei oameni care au ales sa se implice mai mult de atat in arta pescuitului. Daca te consideri un pescar impatimit, inseamna ca ai inteles deja ca pentru a deveni un pescar de succes trebuie sa investesti o gramada de timp si rabdare in aceasta pasiune. In plus, stii deja cat este de complicat sa arunci momeala cu precizie in locuri greu accesibile sau pe conditii de vreme austere, pe un vant puternic sau pe ploaie.

Dar daca ti-as spune ca esti pe cale sa descoperi o metoda mult mai usoara si placuta prin care sa le vii de hac micilor inotatori? Raspunsul este folosirea unui navomodel plantat pentru plantarea momelilor in unele dintre cele mai greu accesibile locuri de “pe balta”.

Ce este un Navomodel plantat? Simplist vorbind, o barcuta care are ca singura menire prinderea oricarui tip de peste (in limitele gabaritului). Dar evident, un pescar adevarat n-ar defini niciodata un navomodel ca fiind o simpla barcuta pentru pescuit, ci l-ar numi mai degraba ca fiind un vas special conceput pentru adevaratii impatimiti de arta pescuitului, ideal atat pentru pescuitul competitiv cat si pentru pescuitul amatoricesc. Un navomodel plantat este prevazut cu un system RC (remote-control) pentru controlul acestuia de la distanta pe baza unei telecomenzi, un sistem pentru plantat momeala, sisteme de iluminare pentru conditii de ceata, ploaie si un acumulator. In esenta, daca iti doresti sa duci pescuitul personal la un alt nivel, un navomodel plantat este un “must have”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *