Blog

Motive sa folosesti mierea

Mierea, clar cea naturala, este cea care aduce numeroase avantaje. Fie ca este consumata ca atare sau doar folosita pentru piele nu are cum sa nu aduca o multime de avantaje pentru modul in care te simti si arati. Asa ca tine cont de ceea ce ar putea sa iti ofere:

  1. Pentru pielea extrem de uscata si in special pentru zonele de coate si de calcaie mierea este cea care inmoaie pielea la propriu si care hidrateaza profund. Nu ai nevoie de nimic altceva decat rabdare pret de cateva minute pana cand isi face efectul la zona la care se aplica.
  2. Mierea poate fi ingredientul ideal pentru aromaterapie si nu numai. Adaugata in apa cand faci o baie aceasta te relaxeaza si nu ai nevoie decat de cateva linguri. Aroma sa te delecteaza si in plus consistenta sa este cea care hidrateaza pielea.
  3. Pune fructele la conservat folosind mierea. Intr-o cantitate egala de apa si miere acest mix este de natura sa pastreze fructele pentru mult timp fara sa mai fie nevoie de timp si rabdare sa faci gem sau dulceata.
  4. Antiseptic. Daca te inteapa o insecta sau daca ai parte de leziuni minore asupra pielii mierea este cea care actioneaza asupra pielii ca si antiseptic. Nu va face altceva decat sa indeparteze microbii de la suprafata pielii acolo unde microbii pot provoca o infectie serioasa.
  5. Parul rebel se poate corecta de asemenea cu miere. In apa in care faci baie sa adaugi putina miere si sa clatesti parul este ceea ce iti ofera stralucire si un aspect matasos, mai fin.
  6. Relaxeaza din toate punctele de vedere astfel ca poti sa o adaugi si in ceaiuri pe care sa le consumi seara inainte de culcare.

Nu in cele din urma mierea este si leacul babesc pentru raceli si dureri in gat, calmand zona.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *