Blog

Motive pentru a te lupta cu viata

Sa renunti pare cea mai usoara cale dar nu tot timpul este asa. Da, calea cea mai grea este sa lupti cu viata, si este o cale frumoasa. Exsista cateva motiv puternice pentru a te stradui in orice moment impotriva tuturor sa iesi la lumina.

In primul rand simplul fapt ca esti cu in viata este un mare castig. Faptul ca esti vie  si sanatoasa ar trebuie sa iti aduca o anumita satisfactie. Idiferent prin ce greutati treci si faptul ca le depasesti si lupti cu viata, asta iti da garantia ca poti lua totul mereu de la inceput.

Toate lucrurile depind de tine. Esti singura care poate lua decizii sau nu. Important este sa lupti pentru visele tale. Chiar daca unele vise ti se par imposibil de realizat nu stii niciodata unde poti ajunge. Asa ca nu renunta la visele tale!

Si toate resursele sunt la tine. Oamenii gresesc deoarece au obiceiul sa isi doreasca toate lucrurile deodata. Trebuie sa ai rabdare si toare se vor rezolva la timpul lor.

De asemenea invata sa nu regreti nimic din ceea ce ai facut. Nimic nu e usor pe lumea aceasta. Si nu mereu poti face lucrurile cu perfectiunea intruchipata. Orice om greseste pentru ca si acest lucru face parte din viata.

Trebuie sa stii ca succesul este minunat. Asa ca nu muncesti degeaba. Cu siguranta iti va prinde bine gustul succesului si a gloriei deoarece iti voe strege toate etapele grele si dificultatile prin care ai trecut. Lupta mereu pana la capat si succesul va fi mereu punctul final.

Invta din anumite lectii de viata si greseli. Aceste lectii de viata sunt mici pasi catre succes pe langa altele.  De asemenea nu iti pierde niciodata increderea si speranta. Nu e totul roz. Fa din acel” nu pot” „o sa reusesc” si ai sa vezi ca in acest fel lucrurile vor fi mai usoare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.