general Realitatea Sanatate

Momente grele ale unui barbat

corpBarbatii au fost mereu considerati cei mai puternici, avand in vedere ca ei sunt cei care reprezinta sexul tare. De fapt, barbatii au fost mereu considerati adevarati luptatori, cuceritori si au dorit sa nu fie nevoiti ca ei sa se arate cat mai puternici.

In realitate, toti barbatii au si momente grele si momente bune, la fel care si o femeie. Si ei au diferite momente in care se simt singuri sau se simt la capatul puterilor. In continuare voi prezenta cateva dintre temerile barbatilor, momentele pe care ei le considera cele mai grele ale vietii lor. Iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa stii ca unui barbat ii este extrem de greu atunci cand iubita ii spune ca nu il mai iubeste. Probabil ca nu va asteptati la acest lucru, insa barbatii au impresia ca nu vor mai putea trai niciodata o iubirea asemanatoare. Defapt, este extrem de speriat de faptul ca nu isi mai doreste sa se intample si alta data acelasi lucru.

De asemenea, barbatilor le este teama sa fie opriti de politie. In momentul in care circula pe strada neregulamentar, foarte multi barbati ajung sa se piarda si sa se teama extrem de mult. In momentul in care stiu ca ar putea primi o amenda sau chiar mai rau, barbatii si-ar fi dorit sa fie femei.

Apoi, va fi ingrozitor de inspaimantat in momentul in care isi va duce copilul pentru prima oara la gradinita. Cand copilul incepe sa planga si spune ca nu vrea sa ramana la gtadinita, tatal se sperie si considera ca micutul lui nu este pregatit sa stea la gradinita pentru ca este prea mic.

De asemenea, la o anumita varsta el intelege ca sexul nu mai este atat de important pe cat il considera la 16 ani. Va avea o dorinta sexuala absolut normala si nu va exagera cu aceste lucruri.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *