Blog

Momente care iti intaresc relatia

Cand intalnim o persoana si ne dorim sa ramanem tot restul vietii alaturi de ea, vrem ca toate lucrurile frumoase si unice din viata  sa porneasca odata cu relatia. Exista cupluri care sunt impreuna de ani de zile, inca de cand erau copii, in scoala, gradinita, liceu si pe care partenerii si le doresc pentru tot restul vietii. Exista evenimente unice in viata. Atunci cand gasim persoana potrivita pentru noi ne dorim sa fie martor la toate evenimentele importante din viata noastra. Iata cateva evenimente care va pot lega pentru totdeauna sau va pot desparti iremediabil.

Prima oara in care unul dintre voi conduce o masina. Intrebarea se pune in felul urmator. Oare partenerul tau va avea incredere in tine, va putea sa se urce cu incredere in masina cand esti tu la volan? Dar tu? Ai fi dispusa sa mergi cu el atunci cand conduce pentru prima oara?

Prima oara cand dormiti impreuna poate fi o adevarata istorie a relatiei voastre. Asa va veti convinge de cum va arata viata in viitor, cand va veti trezi in fiecare dimineata unul langa celalalt. Trebuie sa analizati toate defectele si sa va asigurati daca veti dori mereu sa dormiti unul langa celalalt.

Cand te intalnesti cu prietenul sau prietena lui cea mai buna si incepi sa descoperi o alta fata a partenerului tau, o fata pe care nu ai cunoscut-o pana atunci.

Momentul in care mergeti la un eveniment precum o nunta sau o cumetrie in calitate de cuplu este important. Daca va fi mandru de tine, si te va iubi la fel de mult chiar si dupa ce l-ai calcat o noapte intreaga pe picioare inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.

Daca gasesti un sms de la fostul/a vei fi tentata sa recurgi la gesturi pe care le poti regreta mai tarziu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.