general

Modalitati de a-ti gasi inspiratia

Cu totii vrem sa ne vina idei cu adevarat grozave, insa cateodata pare ca inspiratia pur si simplu nu te viziteaza. Data viitoare cand va veni o vreme in care ideile par sa nu iti mai vina deloc, de ce sa nu incerci una dintre aceste modalitati care sa te poata inspira.

Inconjoara-te cu maretie

Exista o zicala veche cum ca tu esti suma a cinci persoane care iti sunt cele mai apropiate. Daca vrei sa iti vina inspiratia pentru idei marete atunci inconjoara-te de ganditori mareti. Acestia te vor inspira si iti vor aduce la viata cele mai bune idei.

Exploreaza-ti creativitatea

Fiecare suntem creativi in felul nostru unic. Fie ca pasiunea ta este pictatul, desenatul, poezia, olaria sau altceva complet diferit, devin-o creativ si vezi unde te poate duce acest lucru. Nu ai nevoie de un plan genial pentru a incepe, doar procureaza-ti materiale si incepe sa te jocu cu acestea. Poti deveni surprins de cat de repede te va sageta inspiratia.

Asculta si observa

Este usor sa fii prins in propriile ganduri atunci cand esti in cautare de idei grozave. Ia-ti ceva timp pentru a sta deoparte, pentru a-i asculta pe ceilalti si pentru a observa lumea din jurul tau. Lumea si toti cei care se afla in ea sunt o sursa nelimitata de inspiratie daca iti vei face timp sa obesrvi asta.

Schimba-ti mediul inconjurator

Ideile tale pot deveni invechite daca stai mereu in acelasi loc si pentru cat mai mult timp. Iesi din casa in acest weekend sau iesi la o plimbare in pauza de pranz de la munca. Inconjoara-te de un nou mediu si devin-o inspirat de tot ceea ce este nou in jutul tau.

Colaboreaza cu un prieten

Doua minti sumt mai bune decat una singura iar oamenii noi isi aduc propriile experiente si perspective in timpul unei discutii. Doua moduri diferite de a gandi care se intersecteaza pot inspira idei mult mai bune decat gandirea unei singure persoane. Colaboreaza cu un prieten pentru a crea un potential creativ a doua persoane care lucreaza impreuna.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.