Noutati

Metode eficiente de incarcat telefonul

Daca esti in cazul celor disperati care nu au timp sa isi incarce telefonul ti-ai dori sa faci in asa fel incat sa nu mai astepti. Exista ce-i drept si acele baterii externe care te ajuta imediat sa iti inlocuiesti bateria goala insa de multe ori o vei uita.

Eficienta incarcarii bateriei poate insemna:

  1. Inchide toate conexiunile la retea, de la WIFI la orice pagina care sta conectata la internet. Asta pentru ca de unde iei baterie pe alta parte o drenezi si prea repede pana la urma. Cel putin cand vine vorba de incarcat acestea ar trebui sa fie inchise.
  2. Incarcarea este mai rapida daca treci pe mod avion. In astfel de cazuri nu vei mai putea raspunde la telefon insa cel putin stii ca se  va incarca mai repede, fara conexiuni de orice fel. Vei vedea ca se scurteaza destul de mult timpul dedicat incarcarii.
  3. Nu folosi un alt dispozitiv de incarcare, exceptand incarcatorul sau cablu de date original. Altele decat cele care vin la pachet cu telefonul sunt cu o intensitate mai mica, ceea ce face ca timpul de incarcare sa fie unul mai greoi. Deloc potrivit pentru tine.
  4. Ca tot vorbeam de cablu de date afla ca un USB are intensitate mai mica, ceea ce face ca incarcarea per total dureaza cu mult mai mult decat daca ai folosi incarcatorul conectat la priza.

Ce-i drept nu iti garanteaza nimeni ca bateria va tine sau ca se vor resimti diferente. Conteaza foarte mult modul in care obisnuiesti sa iti folosesti telefonul si mai cu seama conteaza telefonul cu toate detaliile sale. Calitatea vorbeste de la sine insa trebuie sa stii nu trebuie sa stai cu telefonul la priza in fiecare zi si la orice ora. Incarcarea este si ea un ritual ce trebuie respectat cu pasi importanti pentru ca bateria sa reziste.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *