marirea penisului
general Medical Realitatea Servicii Trucuri

Metoda cea mai eficienta pentru marirea penisului

Marirea penisului este un subiect foarte controversat si a fost inca din toate timpurile. Daca la femei poate ca a devenit o obisnuinta sa isi doreasca o operatie de marire a sanilor, acest lucru fiind aplicat in cele mai multe dintre cazuri, la barbati nu prea se pune problema de asa ceva. Deoarece nu exista prea multe metode stiute si sigure care sa asigure o marire penis cu cativa centrimetri, barbatii raman doar cu dorinta aceasta si sunt dezamagiti de infatisarea fizica.

Clinica Zetta ofera posibilitatea maririi penisului

In Romania, insa, exista un centru nemaipomenit si specializat in chirurgia estetica si reparatorie care poate indeplini pana si visele barbatilor rusinati de dotarile lor. Acesta este reprezentat de Clinica Zetta din Bucuresti, o clinica profesionala care stie cu exactitate care sunt dorintele pacientilor sai si dispune de echipamente si aparaturi de ultima generatie care pot imbunatati aspectul fizic al oricarei persoane. In timp ce toti dintre noi tanjim dupa anumite lucruri si ne pasa de felul in care ne prezentam in lume, cel mai important aspect in lumea cotidiana este cel legat de performantele sexuale din dormitor.

Asadar, un barbat care nu este multumit de sine in ceea ce priveste penisul sau, nici nu se va putea simti bine in pat, alaturi de partenera sa. Binenteles ca dotarile cu care suntem inzestrati sunt, la fiecare in parte, diferite si ne multumesc sau nu. Dar, daca nu ne va placea infatisarea noastra, vom cauta mereu sa o schimbam dupa plac.

Interventia de faloplastie – reusita maririi penisului

Astfel ca operatiile estetice si de reconstructie au fost create pentru a realiza aceste servicii. Asa si cu marirea penisului. Daca un barbat a avut parte de un accident care a dus la probleme in partea sa genitala sau daca un alt barbat s-a nascut cu o malformatie genitala, atunci se va dori apelarea la chirurgia zonei genitale masculine.

In cazul Clinicii Zetta, ambele tipuri de probleme pot fi rezolvate prin interventia de faloplastie. Aceasta se refera la implantarea unui nou penis functional, datorita unui tesut suplimentar, care va duce la rezultatul dorit de catre pacient. Cu siguranta, faloplastia este procedura numarul 1 in reusita maririi penisului iar Clinica Zetta poate asigura acest lucru prin serviciile sale de calitate raportate la preturi marire penis pe masura. Pe site-ul clinicazetta.ro se pot gasi mai multe astfel de informatii legate de procedurile si conditiile in care se efectueaza o astfel de interventie chirurgicala.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *