general

Meseriile moderne

A trecut vremea cand intrebati ce vor sa devina cand vor fi mari raspunsurile tinteau catre meserii de baza de la medici la invatatori. In lumea moderna totul se rezuma la manageri, la meserii care nu mai tin de munca fizica, in fabrici. Insa mai departe de acest aspect cu lumea virtuala care a luat avant ceea ce tine de internet este un domeniu vast cu multiple optiuni.

A crea un site web, a face optimizare SEO si exemplele pot sa continue in acest sens. Insa apare si domeniul care desi mai putin agreat de unii face ca o mare parte din domnisoare sa gaseasca solutia de a castiga bani frumosi si fara prea mult efort. Lumea videochat-ului este una infloritoare. Pentru tinerele care sunt dispuse sa se arate in toata splendoarea aceasta meserie-desi greu de definit- este una din lumea moderna.

Extinzandu-si aria de activitate videochat-ul a ajuns sa se practice chiar din intimitatea propriei locuinte. Cu fete deschise la minte si dornice de experienta nimic nu sta in calea succesului. Iar motivatia nu intarzie sa apara caci banii vin pe banda rulanta. In functie de performantele fiecarei angajate salariul variaza insa aduce mai mult decat ceea ce ar castiga la un program normal intr-un restaurant sau magazin. Ce le determina totusi pe aceste fete sa practice o astfel de meserie? Caci este clar daca doresc sa se reprofileze CV-ul nu va veni completat cu meseria de „videochatista”. Pentru unii greu de inteles, pentru altii nimic iesit din comun pana  la urma ajungem la concluzia ca sexul vinde; sub o forma sau alta exista un interes in acest sens si chiar daca in mod concret nu se practica este parte din aceeasi categorie.

Cu un pic de atitudine, cu o doza de exibitionism, cu increderea in sine si vazand ideea castigului usor tentatia este una destul de mare, ca drept dovada aceasta afacere si meserie moderna este una prospera in contextul economic actual.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *