general

Meserii ciudate- ai putea sa lucrezi intr-un astfel de domeniu?

Sunt multi cei care spun ca motivatia muncii o reprezinta doar banii care desi nu multi sunt absolut necesari in a intretine familia. Astfel ca munca desi grea se conformeaza. Ai fi surprins ce fel de munca fac unii si desi nu se traduce prin forta fizica poate fi doar banal, te intrebi daca merita si de ce ar face unii asa ceva.

Se spune ca daca iti place ceea ce faci nu vei lucra nici o zi. Si asta se poate dovedi prin tipuri de munca ciudata insa necesara pana la urma. Incepand cu cei care trebuie sa experimenteze diverse produse nu te gandi ca vor savura ciocolata in fiecare zi desi a degusta este si asta o munca. Exista cei nevoiti sa miroase la propriu transpiratia. Si asta pentru a vedea ce efect are un antiperspirant. Cum ai putea sa recomanzi un produs de acest gen, spunand ca ajuta daca in realitate nici nu stii asta? Insa pentru o informare corecta a publicului exista necesitatea de a observa un fenomen in acest sens pentru mai multe cazuri, dat fiind ca fiecare persoana cu organismul sau va reactiona diferit la un anumit tip de produs.

O alta meserie ciudata este si cea de observare a unei vopsele cum se usuca pe suprafete, de bocitoare la o inmormantare sau de a testa saltelele. Asta va presupune ca in fiecare seara sa dormi pe un alt pat; unii sunt obisnuiti intr-un anumit mod astfel ca atunci cand o schimbare apare in plan psihologic sa se produca o insomnie. Deci este si aici o tehnica si clar nu toata lumea ar putea sa devina specialist in asta.

Daca pana acum sa platesti pe cineva special pentru a-ti plimba patrupedul pentru ca lipsa ta de timp nu permite ti se parea ciudat sunt multe alte joburi care te vor surprinde. Insa tu ai putea sa iti schimbi jobul in acest sens?

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.