Noutati

Mechel Campia Turzii. Oglinda Romaniei.

E greu sa vorbesti despre ceea ce simt oamenii care au lucrat o viata intreaga la Mechel Campia Turzii. Pentru si mai ales pentru barbatul de 58 care s-a sinucis si al carui prim priveghi s-a desfasurat in seara asta, viata acum pare total diferita, multi traiesc un cosmar care a fost trait in toate orasele monoindustriale din Romania si care practic este unul inuman. Nu e doar un vis prost, se intampla in Romania si s-a intamplat probabil de zeci de ori in tara asta, poate chiar sute. Planul nimicirii statului roman se afla aproape de final, pentru ca mai urmeaza sa ne dam termocentralele, transportul feroviar si transportul aerian (mai simplu spus CFR si Tarom).

Cine sunt calaii orasul Campia Turzii, criminalii metalurgiei romanesti? Niste rusi care au dat spagi groase politicienilor romani? Niste oligarhi, lachei kgb-isti care au nimicit metalurgia romaneasca, iar statul roman nu a facut demersuri cel putin vizibile…Probabil ca serviciile secrete au un dosar complet despre Mechel si ce a facut in Romania si nu doar despre Mechel ci probabil stiu ce sa intamplat exact in fiecare companie romaneasca de stat ce a fost privatizata dupa 1989.

Ne-au vandut fratilor. Romania e pe butuci si totul din cauza unor marionete care nu pot fi numiti politicieni. Vorbim de privatizari, nu trece luna in care noi romanii banali sa primim o veste buna, Schengen-ul a devenit un vis frumos.Avem insa o tara plina de politicieni corupti, cu servicii secrete mai dezvoltate decat in perioada comunista si cu oameni care sufera…

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *