Servicii Videochat

Masajul erotic, solutia plictistului in relatia de cuplu

Pandemia de coronavirus, o situatie de exceptie, grava, care tine oamenii in casa pentru a preveni raspandirea si mai mult a acestui virus, inseamna o reala provocare. Oamenii inchisi in case s-au trezit cu un alt ritm al vietii. Sunt impreuna cu partenerul/partenera, sot sau sotie 24 din 24, 7 din 7. Oricat suna de incitant la inceput, dupa un timp intervine si plictiseala.

Specialisti in psihologie spun ca oamenii ar trebui sa foloseasca acest timp in favoarea lor si sa se bucure de fiecare clipa. Unii incep hobby-uri, altii prefera sa isi termine diverse lucruri incepute si care pana acum nu au avut finalitate. Proiecte, vise, cel putin planuri sunt schitate acum mai acut ca niciodata. Si orele sunt tot mai multe.

Activitati in doi

Viata intima este si ea afectata de acest nou ritm si cotidian al vietii. Indiscutabil lucrurile devin ciclice si par ca nu mai au farmec. Ce este de facut? Condimenteaza viata intima cu…un masaj erotic. Exista tendinta de a minimaliza importanta preludiului, desi sexologi renumiti vorbesc despre faptul ca un astfel de moment este responsabil cu amplificarea starilor de euforie. Pur si simplu, sunt mai multe sanse ca episodul in cauza sa fie unul mai placut.

Masajele erotice sunt binecunoscute publicului larg. Exista chiar salonale de profil, cum este si Artemis Masaj. Nu ne referim doar la acea distractie de tip lap dance pe care orice burlac ar prefera-o intr-un weekend cand se simte singur. Vorbim chiar si despre masaje ce se adreseaza cuplurilor. Ei bine, daca in cazul in care ati merge impreuna la un astfel de salon, iti trebuie ceva mai mult curaj, acum scenariul se petrece numai intre voi doi. Cel putin acest lucru ar trebui sa fie reconfortant.

Masajul ca la carte

Inseamna ceva mai multa expunere, daruire, asadar ar fi bine ca totul sa inceapa cu pregatiri. Lumina difuza sau cum va place de obicei, un cadru intim, cu muzica in surdina. La Artemis, spre exemplu, este adesea folosit uleiul de argan, usor incalzit. Asadar acesta poate fi si trucul vostru astfel incat masajul desfasurat sa fie unul realmente ca la carte. Poate fi orice altceva, alt tip de ulei. Nu prea mult, pentru ca nu este prea placut sa simti ulei in par.

Este greu de spus ca exista directive concrete despre cum sa se desfasoare un masaj erotic. Este vorba despre cunoasterea intre parteneri, despre limitele fiecaruia. Cert este ca miscarile circulare ar putea sa ajute si mai ales in puncte sensibile – in spatele genunghilor, in lateralele abdomenului de ce nu.

Ai nevoie de inspriatie? Regasesti in pagina celor de la Artemis, la masajclub.ro, galerie foto cu maseuzele, precum si lista de servicii aferente acestui tip de salon de masaj. Testeaza-ti creativitatea si lasa mintea sa construiasca un scenariu inedit despre cum ar putea sa se desfasoare un masaj erotic. Pe pagina lor de blog poti citi si cateva idei despre acest subiect.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *