general

Marturie socanta a unui consumator de mancare fast food

Cine nu stie ca manacarea de tip fast food nu este recomandata sub nici o forma de medici? Probabil doar cei mici caci in urma atator campanii acest subiect controversat a adus in punctul in care sa ne gandim poate de doua ori pana cand sa ne avantam la un meniu de acest fel.

Nu numai ca nu vine cu aportul necesar de vitamine si minerale pe care organismul le cere zilnic insa vine si cu numeroase dubioase metode in a pregati mancarurile din meniurile lor. Insa asa cum tentatia este mare de fiecare data cu siguranta ai gasit usurinta de a lua un astfel de meniu in drum spre serviciu caci timpul este inamicul nostru.

A consuma insa o astfel de mancare si a slabi este poate visul multora. Cum ai putea sa constati ca slabesti in timp ce tu ai ca preferinte culinare mancarea de tip fast food, junk food? Don Thompson, CEO-ul unui important lant de restaurante din aceasta bransa declara ca asta a fost experienta sa. Consumand fara probleme mancarea de tip fas food insa cu atentie sporita pentru sport in acelasi timp a reusit sa slabeasca.

O oarecare modalitate de promovare, o astfel de declaratie aduce insa si punctul pe i. Asa cum acelasi Don declara trebuie sa existe un echilibru in viata in legatura cu orice activitate facem. In planul mancarurilor de la restaurante fast food este acelasi lucru; obezitatea nu are la baza numai un astfel de regim alimentar.

Usurinta cu care se arunca vina pe fast food-uri a devenit cea mai raspandita vorba. Esti obez, nu mai manca fast food; iti place mancarea fast food, ai sa ajungi obez. Insa cu o atentie deosebita pentru detaliii si asa cum Don spunea, pentru echilibru nu se ajunge aici decat daca nepasarea pune stapanire pe modul de a gandi.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *