general

Mancarea care nu face bine

In teorie toti stim ca mancarea pasteurizata, mezelurile nu sunt alimente sanatoase. Si cum nu era de ajuns asta totusi ne fac cu ochiul si ne ademenesc sa servim. Un ultim scandal la o fabrica din Alba vine sa intareasca convingerea ca nu ar trebui sa consumam deloc astfel de produse. Cata incredere sa mai avem in ceea ce consumam?

Intr-un top de clasificare parizerul este unul din cele mai nocive. In compozitia sa reala ar contine sorici si slanina la care se adauga diversi compusi, potentiatori de gust si oase macinate. Cum ar putea sa fie delicios? Adauga la toate acestea ultimul scandal si te va dezgusta total. Un muncitor a declarat in exclusivitate ca a vazut cu ochii sai cum in compozitia de parizer muncitorii adaugau hartie igienica in toata splendoarea, cu ambalaj cu tot. Adevarat sau nu ramane de vazut caci o astfel de informatie atrage dupa sine raspundere. Directia de Sanatate a declansat deja o ancheta care se vrea a scoate la iveala adevarul caci munca fabricii este deja compromisa.

De ce ar fi mintit acel muncitor? Se poate desigur sa fi fost ademenit de o suma frumoasa pentru a face totul public insa dincolo de asta ramane ceea ce a dezgustat o intreaga tara si care va atrage dupa sine o scadere a consumului. Si varianta ar putea sa stea in picioare in baza presupusului caci pentru a mari productia era nevoie de ceva „de umplutura”.

Si daca nu ar fi existat acest scandal parizerul nu face parte din lista alimentelor sanatoase. Exista si o gama larga de astfel de produse, parizer de diferite gusturi, aparent din carne de pui sau porc sau poate doar o astfel de aroma. Alegerea este pana la urma la cumparator care gasind acest aliment usor de consumat, ieftin si satios- aparent- face ca in lista de cumparaturi sa includa destul de frecvent asa ceva.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *