Blog Noutati

Lumea peste ani

http://www.hit.ro/lib/uploads/image/an_2012/luna_08/zi_10/Mobile-Technology_B_jpg.jpgProbabil vom avea mereu curiozitatea de a afla cum va arata lumea peste ani. Predictiile sunt mereu prezente si mai cu seama aduc tot felul de idei ca si in filmele de SF. Un lucru este cert, tehnologia cel putin va guverna intreaga lume. Cateva din acele predictii despre lumea de peste ani se refera la:

  1. Daca energia solara este in zilele noastre prea putin exploatata de vreme ce implica costuri de investitie ale sistemelor care sa permita asta in viitor aceasta va deveni principala sursa de energie pentru toata lumea.
  2. Nu va exista sanse de foamete chair daca asta va insemna sa se modifice genetic anumite produse. Tot ceea ce tine de produse alimentare si de fluctuatia de preturi va fi de domeniul trecutului.
  3. Vom avea nevoie de licenta de pilot decat de carnet de sofer. In viitor atat pe uscat cat si in aer transportul electric va fi la ordinea de zi.
  4. Cel putin in 2025 vom avea intreaga existenta digitala. De la case la masini tot ceea ce ne inconjoara va ajunge sa se conecteze in stil digital.
  5. Cat despre boli clar se vor inventa alte si alte tratamente pentru bolile deja existente si dincolo de asta cel putin cand vine vorba de cancer se crede ca efectele secundare ce vin dupa tratamente nu vor mai exista.
  6. Teleportarea cuantica va fi una posibila in viitor. Nu se va intampla foarte devreme insa cu siguranta ca va exista si o astfel de posibilitate in 2025.
  7. Daca ambalarea 100% biodegradabila nu este ceea ce caracterizeaza zilele noastre asta in curand se va intampla cu siguranta.
  8. La nastere stocarea ADN va fi una necesara de vreme ce asta va ajunge sa fie o modalitate de a indetifica mai usor o boala.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *