Blog general

Lumea gastronomica si bucataria de viitor

Cu pasi mici si siguri ne indreptam spre lumea care schimba obiceiuri. Daca ne plangem de un program numai pe fuga si de aceea si tentatia de a manca mai mult fast food in viitor se pare ca vom avea parte de tehnologii avansate care sa tina sub control aceste probleme. Cel putin asa suna proiectul “2063 Dining”. Asa cum prevad cei de la Miele in 2063 vom avea bucataria si implicit produsele gastronomice la un alt nivel. Nu numai ca ne va ajuta sa tinem pasul cu o dieta santoasa ci va veni cu o imbunatatire si usurinta in a monitoriza ritmul acesta.

Se pare ca intreaga gama de aparate de care va dispune omenirea in viitor va fi ca un nutritionist pentru intreaga familie. Astfel ca se va sti nivelul maxim de calorii si toate aspectele de care sa se tina cont, impreuna cu sugestiile de masa conform cu categoria de varsta, cu ritmul cardiac etc. Si mai mult decat atat cartile de bucate vor fi in curand holograme. Si cum totul este sub control se pare ca vom uita de ceea ce inseamna mancatul intre mese. Practic un mic spiridus care sa puna punctul pe “i”.

Si pentru ca totul se fie pe aceeasi lungime de unda cu partea de SF ce va influenta intregul aspect se pare ca bucataria va fi locul de terapie in functie de ceea ce vom face. Spre exemplu pentru momentul in care cei mici isi vor face temele anumita culori se vor proiecta, cu muzica ambientala care sa ii faca mai concentrati. Si indiferent de stare si moment schimbarile in acest sens vor fi posibile cu ajutorul mintii.

Se anunta vremuri grele astfel ca din lipsa de carne suficienta pentru intreaga populatie ne vom orienta catre chiftele cu viermi si burrito cu gandaci. Viitorul suna bine…

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *