Blog Noutati

Lumea bicicletelor

Fie mic sau mare, fie cunoscator in domeniu, fie doar amator pana la urma placerea de a te plimba pe bicicleta nu se compara cu nimic. Este un moment prielnic sa imbini utilul cu placutul si sa faci din miscarea fizica un ritual. Pentru asta iti trebuie desigur instrumentul principal, bicicleta. Aceasta lume ti se deschide cu atata surpriza incat ai crede ca nu este posibil sa intalnesti atat de multe optiuni si stiluri care sa te puna in dilema.

Categoria de biciclete va tine cont de varsta, preferinte si nivelul la care te afli. In primul rand se tine cont de utilizator. Daca este prea inalta va fi clar un discomfort chiar daca te gandesti pe termen lung ca „purtatorul” va creste. Si poate la acelasi capitol sa aiba un scaun reglabil este ceea ce incanta pentru ca sporeste gradul de confort si face plimbarea mai placuta. Egala cu aceasta este si greutatea caci de la nevoia de depozitare si pana la manevrare trebuie sa fie o usurinta. Altfel piere si cheful de plimbare.

Frane bune, accesorii, culori de tot felul sunt alte si alte caracteristici care sa faca alegerea corelata cu lista de dotari, prin ceea ce defineste bicicleta in cauza. Dar mai mult decat atata sta brand-ul cel care sa ofere incredere intr-o astfel de achizitie. Pentru ca impunandu-se pe piata cu produse de profil, cu o nisa clara in numele careia se dedica un brand este cel care pune sigla peste produs. Unii devin fani, altii merg pe recomandare insa clara este situatia cand vei putea clasa alegerea si in functie de calitate, respectiv in functie de numele sub care sta bicicleta in cauza.

Comanda online. Chiar daca magazinele de profil sunt cele pe care te vei gandi sa le vizitezi, chiar daca este vorba de nevoia de detalii online vei gasi tot soiul de posibilitati. O gama larga care sa nu te limiteze in optiuni si care sa te provoace la compromisuri. Descopera categoria de biciclete Head, Sprint sau Felt si nu numai. Descopera noile modele 2013 si nu te sfii sa incerci si variantele mai simple sau mai accesibile. Pliabile, special dedicate pentru concursuri si profesionisti, pentru oras sau speciale pentru dama vei gasi de toate.

Ramane sa iti alegi ceea ce ti se potriveste si sa incerci ce inseamna sa faci sport cu adevarat, sa te simti liber si savurezi chiar si aerul rece de toamna, vantul care te trezeste sau caldura soarelui imbietoare cand pedalezi linistit.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *