general

Lucruri pozitive de scurta durata

minorul-lovit-cu-cutitul-de-mama-sa-a-fost-dat-in-grija-buniciiFaci tot ce poti, dai tot ce ai la munca. Sacrifici tot ce ai mai bun ca sa ajungi in top, pentru a fi un campion. Ai reusit! Te-ai sacrificat, dar ai ajuns un invingator. Nu renunta la acel sentiment placut de reusita pentru ca acesta te va motiva sa castigi in continuare.

Castigatorii si invingatorii sunt mai degraba predispusi sa continue sa castige pentru ca ei au experimentat deja acest lucru, aceasta senzatie pe care ti-o ofera viata, de ceea ce sunt ei capabili. Nu castiga si trece mai departe  la urmatoarea lovitura pe care vrei s-o dai. Mai intai de toate bucura-te de reusita.

Bucura-te de placerea si fericirea pe care ti le ofera rezultatele bune ale unei munci grele si bucura-te de acestea cat de mult poti, chiar daca deja ai trecut la urmatoarea provocare pe care vrei s-o testezi.

Sentimentul de a avea grija de ceva sau de cineva ne ofera senzatii nemaintalnite pana acum. Grija este cea care ne conecteaza cu alte fiinte sau lucruri. Fie ca ne pasa de ceva sau de cineva, fie nu ne mai pasa deloc. Grija face lucrurile sa conteze pentru noi si ne prmite sa ne inrudim si sa cream legaturi profunde.

Fara abilitatea de a purta de grija, vietile noastre nu ar mai avea la propriu vreun sens. Grija este cea care ne face sa fim fiinte vii, a avea grija atat de mult si de bine pe cat posibil suntem capabili sta in natura noastra umana.

Unul dintre cele mai importante sentimente pe care le experimentam in viata este pierderea a ceva sau a unei persoane la care tinem si pe care o iubim. De cele mai multe ori nu realizam cat de mult conteaza cineva sau ceva pentru noi, pana nu dispare, pana nu moare. Este trist, insa ca oameni, suntem mai degraba predispusi sa intelegem importanta lucrurilor abia dupa ce acestea sunt indepartate din viata noastra.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *