Blog

Lucruri ciudate confiscate in aeroporturi

Pentru cei care au zburat cel putin o data cu avionul se stie ca regulamentul impune o serie de restrictii. Se tine cont de prevenirea unor posibile infractiuni astfel ca exista control pana la imbarcare. In geanta de mana, cea care merge cu pasagerul in avion se interzice o serie de lucruri. Dincolo de asta insa exista o sumedenie de lucruri ce au fost confiscate ca fiind suspecte si unele chiar dovedindu-se a fi arme improvizate.

  1. Rujul pacatos. In 2012 in Vermont un ruj ce parea suspect a fost confiscat. Ulterior s-a dovedit a fi un mini pistol cu socuri electrice. Detinatoarea isi luase probabil masuri de precautie insa uitase de interdictiile impuse de aeroporturi. 
  2. Contrabanda de animale. Surprinzator si inventiv pana la un punct un australian a incercat sa ascunda doi porumbei in pantaloni. Zburatoarele nu au ajuns insa la destinatia dorita. Un caz similar se intampla in 2002 cand in Marea Britanie la aeroport o adolescenta a trebui sa renunte la animalul de companie, un cameleon, pentru a putea urma cursa cu avionul.
  3. In 2012 aeroportul din Berlin a cunoscut o situatie fara precedent. Sotia si fiica unui barbat decedat au incercat sa faca din mort un viu. Pentru a se scuti de taxele impuse pentru trasportul de cadavre acestea s-au gandit sa il puna intr-un scaun cu rotile motivand ca este doar bolnav.
  4. Peria pumnal este un alt caz, o arma alba ce se incadra perfect in categoria de accesorii personale. Insa vamesii nu au putut trece cu vederea.

Lista continua cu omizi uscate sau un cap de foca ce aparent se dorea a fi un element de studiu. Cum legile in vigoare pentru fiecare tara in parte includ tot felul de restrictii se pare ca intentia nu s-a concretizat in plan. Pe cat de ciudat pe atat de real se pare ca inventivitatea unora este fara margini.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *