Stiri

Let’s be cops

Comedie politista- asa se poate descrie „Let’s be cops”, filmul care a avut debutul pe 15.08 anul acesta. Ii aduce in prim plan pe Jake Johnson si  Damon Wayans Jr., un film in regia lui Luke Greenfield. Si daca credeai ca nu sunt filme care sa te fi facut sa razi cu lacrimi pregateste-te caci acum ai toate motivele si cadrele pentru asta.

Filmul spune povestea a doi prieteni care ajung sa se lase dusi de val in lumea politiei. Daca la inceput vad totul ca pe o joaca mai tarziu ajung sa se implice intr-o situatie complexa. Unul un fost sportiv, altul un creator de jocuri, fiecare cu o viata sa spunem pe departe una implinita. Insa ajung sa devina politisti practic fara voia lor. Ceea ce credeau ca este o poveste amuzanta a unei petreceri se transforma intr-o maniera prin care isi dau seama ca a fi imbracat ca un politist iti aduce si o oarecare autoritate.

Incearca o data, de doua ori, incearca de atat de multe ori incat ajung sa se creada ca sunt chiar de meserie politisti. Pentru ca impreuna ajung sa se confrunte cu o gasga de banditi, de fapt cu mafia orasului devin cercetasi de caz. Parca mai nimic nu treadeaza ceea ce se intampla cand de pe site-uri cei doi isi cumpara in voie chiar si o masina de politie cu toate cele necesare. Ba mai mult decat atat avansarea in grad ii face sa fie si respectati.

Momentele hazlii  nu intarzie sa apara, de la modul in care prind in infractor si pana la modul in care intreaga aventura devine se pare sursa pentru un joc creat sau chiar sursa de inspiratie pentru o cariera de inceput. Un film care te face sa razi, un film in care totul este hilar si merita vazut.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. O sa ma uit la acest film.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *