Blog

Lectie de viata de le cei impliniti

Ti se pare usor sa vorbesti despre un anumit subiect cand tu ai depasit partea de greutati. Ti se pare acum usor sa dai sfaturi dupa ce ai depasit un punct drastic. Cu toate acestea chiar si cand nu esti decat la un inceput de drum sa iei un exemplu de la cei care stiu ca fericirea se dobadeste devine un mare plus pentru tine. Iata cateva sfaturi de viata de la cei care si-au gasit implinirea:

  1. Tolereaza. Nu vei putea sa schimbi pe toata lumea, nu vei putea sa fii pe placul oricui si tuturor insa ce poti sa faci este sa accepti lumea asa cum este si sa accepti ca indiferent de ce minusuri ti se arata tine de toleranta ta sa iti gasesti o cale de colaborare cu fiecare. Avem orgolii si nu numai insa cert este ca putem trece si peste asta cu un gram de inteligenta si maturitate.
  2. Iti faci singur realitatea. Totul se intampla cu un scop insa pana cand sa stai si sa astepti ca ceva sa se intample si sa fie acel ceva ce tu iti doresti poti mai bine sa iti construiesti propria realitate. Asa se face ca fiecare este responsabil de orice ti-ai dori. Insa vien cu munca si cu ambitie nu stand si ateptand.
  3. Traieste prezentul si conteaza pe viitor. Nu este ca in bancul ce este negru si bate la usa- viitorul. Asa cum se spune ca suntem responsabili de ceea ce avem si ceea ce traim sa nu uitam ca divinul iti da insa nu cu forta. Si mai trebuie sa contribui si tu cu ceva de vreme ce implinirea vine dintr-o complexitate de lucruri.
  4. Teama de orice nu trebuie sa existe caci asta te limiteaza, iti impune piedici.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.