Blog Noutati

Jurnalul informativ

Cauta whiispersoftheheart. Nu o sa-ti para rau. Cauta acest jurnal ca si cand ar fi gandurile tale puse in scris si expuse publicului larg. Cauta un sfart si nu te sfii sa descoperi mai multe. Pe cat de sentimental uneori pe atat de bine descrie in mod obiectiv diverse aspecte din viata.

Jurnalul  mintii mele

Asa se prezinta acest blog, nascut din dorinta de a spune lumii o simtire, de a spune o alta parere. E loc pentru toti in aceasta lume mare astfel ca din ideea de a avea un blog- pe cat de banal suna asta in zilele noastre- s-a transformat intr-o sursa de informare sub diverse forme. Ca intr-un contrast si o cale cu doua sensuri aduce o parere proprie si in egala masura te lasa sa judeci. Iti formeaza o opinie insa in cele din urma se pastreaza obiectiv.

Nu este o sursa de stiri ci de evenimente. Ori pe cat de interesant suna pe atat de interesant este sa ii asculti povestile. Caci iti spune despre aplicatiile inteligente ale telefoanelor de generatie noua, mai exact cum cei care inseala ajung sa aiba un plus in aceea ce fac, ascunzandu-se de partenerii oficiali. Sau despre importanta serviciilor de contabilitate, despre influenta plantelor pentru diverse medii- stiai ca o floare intr-un birou poate stimula gradul de creativitate?

Sa nu uitam si de alte recomandari pe care le face, despre acele surse pe care le considera demne de atentia publicului. Una peste alta este un blog complex care pornind de la ideea de a face un jurnal online se preocupa de interese diverse. Si isi gaseste acel stil unic de a prezenta totul de parca iti da impresia ca vorbesti cu un prieten care iti recomanda si o alta modalitate prin care poti judeca si tria lucrurile.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *