general

Invitatiile de nunta cu stil romantic

Corelata cu ideea de nunta invitatia este cea care trebuie sa exprime nu numai esteticul din organizare insa si sa defineasca per total cadrul si personajele principale. Acest eveniment este bucuria de a trai clipa de maxima intensitate; un vis implinit; o uniune intre doua suflete; un moment in care doi devin unul, respira unul pentru celalalt si realizeaza ca nu exista nimic in lume care sa poata inlocui trairea aceasta. Caci dragostea vine cu sentimente greu de descris. Insa intr-o oarecare masura trebuie sa fie o modalitate de a expune totul in modul in care invitatiile de nunta arata.

Cu un grad ridicat de popularitate invitatiile de nunta in stil romantic vin cu o diversitate in design insa mereu cu aceeasi idee de baza: dragostea asternuta pe hartie. Ai de unde alege caci daca mergi pe un stil jucaus poate fi vorba de fluturii in stomac pe care ii simti asa cum era si la inceput, poate fi apusul ca si moment definitoriu in relatia voastra de pana acum, poate fi mesajul in sticla in ideea de pastrare a unei amintiri dragi. Optiuni care continua si cu un stil inspirat din viata reala insa si care se va corela cu tema nuntii, cu modul in care decorul se va defini.

La fel de romantic este si modelul invitatiile de nunta cu design inspirat real din momentul nuntii: mirele si mireasa. Cu un contur al invitatiei de asa natura, cu un decupaj, cu inspiratie din povesti acolo unde totul inseamna un happy end se transpune practic o mai veche dorinta; nu degeaba se spune ca femeile se viseaza in postura de mireasa inca de mici copile cand credeau in povesti cu zane.

Dar ce ar putea fi mai romantic decat simbolul iubirii, inima. Ai putea opta pentru mici detalii de acest gen, pentru o invitatie de nunta cu acest contur, pentru o incadrare a initialelor mirilor etc. Tine pana la urma de tipul de invitatie si de modul in care, estetic vorbind, ai putea sa incadrezi simbolul central. Si cand asta nu te multumeste pe deplin stilul romantic il poti defini si mai simplisit, cu accent pe culori si pe delicatetea data de o fundita, de satin sau dantela.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *