general

Invitatie la ICEEFest

Marele eveniment ICEEFest sau sarbatoarea internetului se anunta cu surle si trambite. Considerat a fi cel mai mare eveniment de acest gen capitala va fi un adevarat spectacol. Si totul dedicat in numele internetului care ne-a acaparat cu placere si acum a devenit nevoia si usurinta cu care lucram.

Pe scurt, ICEEFest va insemna 1500 participanti, 8 tari si 50 de ore. Incepand cu partea informativa insa pe departe una banala si continuand cu show, cu conferinte si entertainment. Si daca nu este pur si simplu un public curios sa vezi ce aduce scena acestui eveniment partea de conferinte poate te va interesa mai mult. Inca din prima zi ICEEFest va aduce in atentia publicului insa unul restrans, petreceri private, evenimente exclusiviste ca si CEO Masterclass.

Mai mult decat atat este vorba de giganti in lumea internetului, precum Facebook sau Yahoo care prin reprezentantii sai vor aduce o reteta a suceesului, o poveste dincolo de numele puternic, de brandul construit in ani. Si cum lumea internetului este una vasta si sub ea se adapostesc atat de multi webmasteri vei cunoaste povesti de succes, povestea celor care au au o pasiune si acum su transformat-o in job din care banii nu lipsesc.

Si pe langa exactitatea cu care se munceste internetul este o surpriza tot timpul. Astfel ca poate nestiind ce amploare va avea un anumit clip sau postare de orice fel exista atat de multe povesti care au inceput cu amuzament. In numele acestora a doua seara de ICEEFest se va incheia cu zambetul pe buze si se spera cu hohote de ras. Intr-o prezentare ampla vor fi difuzate unele dintre cele mai traznite clipuri, reclame, situatii amuzante, clipuri si colaje realizate si care de-a lungul timpului au starnit reactii, in orice caz venind cu o apreciere atat de mare cat nu se spera.

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *