fonduri europene
Business Realitatea Stiri

Investitorii cauta oportunitati pentru crestere si dezvoltare de afaceri

Intrebati majoritatea investitorilor care sunt in cautare de noi oportunitati de investitii ce sunt acele fonduri europene nerambursabile si care este valoarea maxima pentru care pot opta, in masura in care sa respecte si prevederile unui imprumut. Unele din cele mai bune oportunitati sunt chiar pe aceste locuri, dar si in alte spatii europene.

Potrivit unor surse externe, fondurile de pensii precum si alte fonduri sunt acele fonduri care nu trebuie rambursate, tocmai pentru ca ajuta intreaga societate sa evolueze si sa prospere. Managerii de capitaluri apeleaza la aceste fonduri nerambursabile tocmai pentru ca au o noua sansa de a face o investitie cu capital strain, care nu trebuie returnat, iar in functie de domeniul de aplicare si de dezvoltare se poate aloca o suma minima sau una maxima. Pamantul sau resursa capital trebuie sa fie detinuta sau achizitionata intr-o perioada cat mai scurta, pentru a putea interveni cu utilaje pentru a ridica o constructie.

Pentru acei tineri care isi doresc ferme si au idei inovative de afaceri statul roman acorda subventii si merite. Cu toate acestea cele mai multe idei de afaceri sunt unice si in timp lung promit profituri mari.

De exemplu, multe programe guvernamentale sprijina tinerii agricultori sau tinerii absolventi care au idei de afaceri si initiativa de deschidere.  De altfel, atunci cand acestia isi stabilesc un plan de afaceri, trebuie sa ia in considerare o investitie pe mai multe sectoare de activitate. Tinerii afaceristi trebuie sa indeplineasca conditiile legale, pentru a cere un imprumut, sa dovedeasca cu un plan de afaceri viitoarea investitie si trebuie sa fie dispusi sa isi asume riscurile unui esec.

Multi investitori sunt deosebit de interesati sa investeasca in Romania, tocmai pentru ca este o tara care ofera multe resurse, mana de lucru este ieftina si de cele mai multe ori veniturile companiilor par sa prospere.

Acesta este cazul in care un manager activ poate adauga o valoare extraordinara companiei, pentru ca va cauta noi sanse de finantare, de asociere si de dezvoltare pentru a rezista economiei. Un lucru care trebuie luat in considerare pentru acei investitori care opteaza pentru fonduri nerambursabile este ca acestia trebuie sa tina o afacere in picioare cel putin 5 ani de zile.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.