general

Inventie medicala cu influente estetice

Am tot auzit de tot soiul de proceduri care mai de care mai revolutionare in sistemul chirurgiei estetice si nu numai, de la tatuaje ale ochilor si pana la metode mai facile si non invazive de corectare a diverselor imperfectiuni. Insa cu siguranta schimbarea culorii ochilor este ceva ce depaseste dorinta de a schimba look-ul.

O procedura cu laser poate fi folosita in cazul celor care avand ochi caprui vor sa schimbe permanent culoarea in albastrul magnific si cuceritor. Un centru medical din California este cel care promite o asemenea posibilitate in viitorul cat se poate de apropiat. Desi se spune ca se bazeaza pe un proces natural este pana la urma o interventie cu infleunta estetica, de schimbare a culorii ochiului care sa satisfaca in plan personal.

Intr-un  mod concret pacientul este supus unei proceduri care cu ajutorul laserului va determina inlaturarea stratului de pigment care da culoarea caprui a irisului. Dupa care natura isi spune cuvantul caci va inlatura in mod natural acel strat pana se va ajunge incet incet intr-o etapa de transformare la culoarea naturala, cea de un albastru izbitor de frumos.

Pe cat de rapid se desfasoara totul, in aproximativ 20 de secunde pentru ca partea de transformare concreta este lenta, pe atat de rapid iti vei usura buzunraul cu 5 000 de dolari. Poate exagerat in primul rand pentru cei cu venit mediu sau chiar mai mic insa atunci cand iti permiti din punct de vedere financiar devine o banalitate si dorinta de opulenta va domina. Insa chiar si asa se necesita o analiza estetica pentru ca o data ce optezi sa ai ochi albastri reversul nu mai exista decat prin metode si pana acum stiute, de lentile. De la culoarea parului la culoarea tenului conteaza fiecare detaliu pentru ca atunci cand ochii tai caprui vor deveni albastri sa fie acea imagine perfecta pe care ai visat-o.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.