general

Intimate, aplicatia discretiei

Telefonul mobil pe cat de inteligent si cu o memorie mare pentru a stoca fotografii sau clipuri este pe masura un lucru care te expune. Riscul de a-l pierde si de a fi dat in vileag cu chestiuni personale este destul de mare. Si cand vrei sa eviti asta atunci aplicatia Intimate este ceea ce ti-ai putea dori.

Cum functioneaza? Poate putin ciudat caci tot ceaa ce ai in telefon de genul fotografii, albume, filmari trebuiesc stocate pe un site. Se doreste discretie, se doreste intimate maxima la fel cum insasi aplicatia se numeste. Concret, o astfel de aplicatie iti asigura doar tie accesul si a celor care apar intr-o filmare si numai tu sau si acele terte persoane au acces la arhiva, cu posibilitate de a le sterge fara urme.

Cui se adreseaza? Poate fi vorba de fiecare dintre noi insa cu siguranta persoanele publice de exemplu vor avea mai multe beneficii utilizand o astfel de aplicatie. Fiind vanate mai tot timpul scurgeri de informatii pe internet s-au tot produs de-a lungul timpului. Iata ca printr-o astfel de inteligenta aplicatie lucrurile se pot schimba. Si in curand se anunta posibiliatea de a o putea descarca din Apple Store dar si Google Play.

Desi ne-am tot obisnuit sa apelam la trucuri in viata noastra pentru a nu uita lucruri, pentru a imbunatati calitatea vietii se pare ca baza sta pana la urma in precautia fiecarei persoane. Exista insa si cazuri reale cand anumite fotografii personale ale vedetelor au aparut in presa dupa ca telefonul buclucas a fost pierdut. Sau parolele de cont la retele sociale sau de e-mail au fost si ele sparte. Ce ne face sa credem ca nu se va putea realiza si acest lucru cu aplicatia Intimate? Pana la urma functioneaza printr-o stocare de date pe un site…

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *