general

Injectiile minune care te scapa de chelie

Pentru unii o moda, un look atractiv pentru altii a fi chel pentru ca gena este de asa natura cat sa nu permita cresterea parului este un complex, o frustrare care devine obsesia de a gasi o solutie de revers. Cercetatorii au gasit un astfel de tratament, bazat pe injectii care utilizate in mod repetat vor aduce efectul mult dorit.

Alopecia aerata asa cum este stiintific denumita si-a gasit solutia care in faza de proiect experimental a dat roade pacientilor. Tratamentul injectabil cu PRP este surprinzator cu efecte benefice in cosmetica. Impiedica efectele imbatranirii iar cand vine vorba de cresterea parului studiile au arata ca totul decurge conform planului. Pe un numar de 45 de subiecti umani care au acceptat experimentul partea comparativa s-a realizat intre astfel de injectii si combinatii de placebo sau steroizi.

Nu exista insa o parte concreta a pretului si modului de urmare a tratamentului insa partea certa este ca va deveni disponibil pe piata. O veste imbucuratoare pentru cei care sufera de complexul cheliei insa cu siguranta ca pretul va face diferenta. Exista pana la partea concreta de a incerca tratamentul ideea de a cantari lucrurile pentru a realiza importanta sa. Un tanar va fi cu mult mai deschis pentru a incerca cel putin caci look-ul si imaginea de sine este in stransa legatura cu partea de socializare in viata, insa nu acelasi lucru ar putea gandi o persoana de o varsta mai inaintata.

De multe ori asociata cu o varsta matura, cu un look care nu defineste persoana respectiva a fi chel devine egal cu o scazuta parere de sine, cu un alt nivel de estimare a personalitatii. Imaginea conteaza, poate chiar primeaza. Totul se rezuma la o decizie care sa faca diferenta, la ceea ce fiecare dintre aceste persoane considera ca este mai bine. Insa cert este ca acum exista si o solutie pentru aceasta.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *