general

Inceput de zi- o zi excelenta!

Superstitiosii vor fi cei mai incantati sa auda asta: asa cum iti incepi ziua asa o vei continua pana la urma. Asa ca ai face bine sa te lasi ghidat de anumite aspecte de energie pozitiva care sa iti ofere o sansa in plus pentru a incepe ziua cu dreptul.

Este destul de comun in randul multora ca inceputul de zi sa fie si inceputul unor ritualuri care sa iti ofere o stare de bine. Desi pentru unii idealul cazului ar fi sa doarma mai mult sau nici macar sa se ridice din pat unele aspecte nu se pot implini asa cum isi doresc. Si totusi, asta nu inseamna sa fie limitati in a gasi modalitati prin care sa isi faca ziua mai buna.

Ce ai face pentru o zi mai buna? Unii nu se dezic de cafeaua de dimineata. Altii prefera chiar si sa faca sport pentru ca asta ii conecteaza si mai bine la inceputul de zi. In orice caz exista si cateva adevaruri valabile pentru toata lumea asa ca ti-ai dori sa tii cont de:

  1. Nevoia de miscare. Pentru ca fancand sport te ajuta sa iti eliberezi in organism necesarul de hormoni pentru a te simti bine miscarea la prima ora a diminetii te energizeaza fara doar si poate. A nu se intelege o ora de sport la sala de forta pentru ca mai ales cand nu ai rezistenta din acest punct de vedere ar putea fi un chin. Insa cat de cat ai nevoie de putina miscare.
  2. Paharul de apa. Se spune ca pe timp de noapte nu numai ca te deshidratezi insa ajungi si sa acumulezi ceva toxine ce trebuie sa fie eliminate. Asa ca un pahar de apa cel putin indeplineste ambele misiuni de acest fel.
  3. Dusul de dimineata. Si aici este o teorie potrivit careia dusul te revigoreaza, exact ceea ce ai avea nevoie la prima ora a diminetii.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *