Stiri Trucuri

Incepe totul pe cont propriu- top motive

Banii motiveaza pe toata lumea. De fapt parca nici nu poti altfel asa ca tinand cont de nevoia de buget si tinand cont de neovia acestuia, clar ne dorim independenta, a incepe un business pe cont propriu este ca si cand ti-ai lua inima in dinti si ai incerca sa setezi un trend. Tine si de noroc si alti factori insa in principal tine de a incerca sa devii un lider in lumea in care peste 90% din oameni prefera mai degraba sa urmeze pe cineva decat sa inceapa totul in stil individual.

Iata ce motive ai putea avea pentru a face asta:

  1. Iti este frica de ceea ce s-ar putea intampla. Insa asta inseamna sa iti fie frica si de ceea ce inseamna succesul caci este implicit pana la urma. Frica ta de fapt trebuie sa fie constructiva asa ca fa totul in stil pozitiv.
  2. Nu cunosti prea multa lume. Asta pentru ca ai nevoie de o sumedenie de oameni care sa te ajute si mai ales de la care sa inveti. Pe acest principiu insa vei ajunge sa te limitezi. Asadar, afla ca un mic secret din lumea acestora si anume ca oamenii de succes sunt usor accesibili fata de ceea ce ai crede. Asadar, alege sa iei legatura in mod direct cu cei de care ai nevoie. Si fara jena.
  3. Exista deja o astfel de idee pe piata. Poate ca da, nu vii tu cu ceva nou insa sunt mari companii care s-au dezvoltat ca urmare a perfectionarii unei idei deja existente. Asadar, nu te limita din nou crezand ca nu iti va fi de folos sa mergi pe aceasta idee.
  4. Nu sunt bani. Mai nou exista si tot felul de programe de finantare asa ca daca iti doresti ceva anume vei avea de unde alege. Conteaza sa stii ce drum sa alegi caci optiuni sunt.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *