Blog general

In cautarea nemuririi

Sa imbatranesti, sa ai parul carunt de la o varsta, sa aduni riduri o data cu numarul de ani, sa iti vezi nepotii crescand este cursul firesc al vietii. Insa unii pur si simplu sfideaza acest ciclu al vietii  insa este o chestiune de timp pana cand lucrurile nu se pot opri in loc. Si acolo unde banii nu sunt o problema se considera totul a fi legat de misterul vietii insa nu imposibil de rezolvat. Miliardari din lume isi doresc acest lucru si cauta un raspuns in cautarea nemuririi.

Un top 5 al miliardarilor care nu se uita la bani cand vine vorba de nemurire a fost dezvaluit de Adam Gollner, autorul cartii „The book of immortality”. Si nu este nici aberant nici fara speranta. Spre exemplu Sergey Brin se gandeste ca oamenii ar putea sa traiasca vesnic prin conectarea la aparate. Peter Thiel este si el pe lista si de data aceasta o poveste ce se repeta insa care demonstreaza dorinta profunda pentru a gasi o solutie. Asta pentru ca o alta investitie a sa a dat faliment, nanotehnologia.

Si nu se opresc aici. Dmitry Itskov crede ca in nemurire si planuieste sa realizeze asta pentru ca oamenii sa traiasca vesnic cu ajutorul corpurilor artificiale. Chiar daca pe jumatate roboti planul este ca pana in 2045 sa devina o realitate. Paul F. Glenn si Larry Ellison, cel care detine locul 5 al bogatilor din lume sunt si ei interesati de acelasi subiect. Asta pentru ca isi permit, pana la urma fiecare dintre cei 5 sunt fondatori sau co-fondatori la Google, PayPal si cu averi ce depasesc puterea de a constientiza in mod real valoarea.

Poate ca nemurirea va fi singurul aspect pe care oamenii nu il pot schimba, un curs de urmat la care am fost „condamnati” inca de la inceputul lumii. Sau poate ca pe masura ce tehnologia este din ce in ce mai avansata cel putin se va gasi o metoda de a intarzia sfarsitul iminent.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *