Stiri

Impresie de la prima vedere

Arzi de nerabdare sa stii ce gandeste cand te priveste si cand da mana cu tine. Ce e in gandul lui e poate viitorul tau asa ca este de la sine inteles sa iti doresti sa stii cat mai repede rezultatul primei impresii. Asadar, cum iti dai seama daca angajatorul te-a placut din prima? Indiferent daca esti barbat sau femeie exista aceeasi poveste si nevoie de a impresiona si nu prin atuuri de genul aspectului fizic.

Sunt semne prevestitoare daca se poate spune astfel asa ca tine cont de:

  • Contactul vizual. Se crede ca a mentine contactul vizual cu cel din fata ta inseamna sa arati interes pentru omul cu care vorbesti. Si daca ai avut ceva interesant de spus atunci clar ca angajatorul te-a privit. Desigur, s-ar putea interpreta ca fiind o oarecare jena de a nu privi in ochi pe cineva insa asta nu ar trebui sa se aplice la un angajator mai ales.
  • O discutie mai lunga? Ti se intampla sa pleci de la interviu dupa o ora de discutie? Se pare ca e semn bun de vreme ce angajatorul doreste sa afle cat mai multe despre tine si despre ceea ce ai mai facut, sa te cunoasca si sa stie ca ia cea mai buna decizie. In orice caz, nu ar sta nimeni cu o persoana pe care nu o agreaza.
  • Nu se lasa intrerupt. De regula suna telefoanele, secretarele anunta vizite si ca intr-o zi obisnuita de munca agitatia este la ea acasa. Nu este o regula insa acolo unde angajatorul iti ofera toata atentia ai cele mai multe sanse de a fi considerat placut.

Nu in ultimul rand se considera ca a te prezenta echipei este de asemenea un semn bun. Chiar si cand este vorba de o pura intamplare, daca angajatorul te prezinta celor din jur ai semne clare de viitor in acea firma.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *