Servicii Turism

Impatimit al jazz-ului german

Mereu mi-am dorit sa ajung sa ascult jazz-ul la el acasa, adica in Germania, insa pana acum nu am mers la concerte decat in Romania, in Sibiu mai mult si prin Bucuresti. Dar pentru ca am aflat ca anul acesta se va organiza Festivalul Jazz-ului German de la Frankfurt in perioada 25 octombrie – 28 februarie, am decis sa ajung in orasul german iar pentru asta mi-am luat de pe acum bilete avion Germania cu plecarea dupa data de 15 ianuarie 2016.

Ce sa va spun ca m-a bucurat mai tare? Faptul ca am gasit bilete de avion accesibile ca pret de la Aerolines special pentru perioada asta sau faptul ca intrarea la acest festival este gratis? Nu as putea alege dintre aceste doua lucruri. Ambele imi sunt la fel de placute. Pentru biletele de avion spre Germania, achizitionate de pe site-ul aerolines.ro, dus-intors, am dat doar putin peste 125 de euro. Toate taxele sunt include, de aceea mi s-a parut foarte convenabil.

De asemenea, mi s-a parut grozava oferta de la Aerolines cum ca iti poti rezerva ca mine din timp bilete de avion spre Germania sau poti consulta pe cineva de la agentie pentru a-ti face o rezervare in functie de ziua in care vei avea cel mai bun pret la plecarile spre Frankfurt. Pe langa bilete, Aerolines iti face si recomandari legate de cazare, pentru a face ca timpul acolo sa fie petrecut cat mai placut si in cel mai confortabil loc. La hotelul de 3 stele Luxor mi-am facut si eu rezervare de o camera in care sa stau pe toata perioada petrecuta in orasul german.

Dar, pentru ca am ales sa merg in Germania mai ales pentru jazz, sa va spun despre festivalul la care voi fi prezent. Este gazduit de populara sala de concerte a Companiei de Radiodifuziune Hessian. Legende ale jazz-ului si artisti mai putin cunoscuti de toata lumea din Germania vor concerta in perioada mai sus mentionata in mod continuu, fara oboseala, incantand publicul si oferind cele mai frumoase clipe impatimitilor de jazz ca si mine. Pentru ca este un jazz de cea mai buna calitate, toate recitalurile vor fi sustinute live, in acest fel toata lumea putand aprecia calitatea muzicii favorite.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *