general

Imaginea vinde!

Stim cu totii ca ce e frumos tuturor place si ochiul se delecteaza parca imbatat de frumsuete. Mizand pe aceasta putere de a impresiona a-ti vinde imaginea este ceea ce nu aduce conotatii mai putin ortodoxe insa in planul imaginii publice ceea ce sporeste „brandul personal”.

De curand toate ziarele au anuntat ca Bianca se gandeste serios sa se casatoreasca cu Victor. Detalii apar zi dupa zi sa confirme ca totul este serios. Si cum planurile de nunta sunt in toi s-a divulgat si intentia de a-si „vinde” nunta. Cu ideea ca publicul este interesat iata o modalitate de a castiga din nimic in plan concret dar din exploatarea vietii personale. Ce va mai conta o camera video in plus la nunta? Se pare ca va conta enorm, aducand in buzunarul insurateilor sume de ordinul sutelor de mii de euro.

Gandind poate ca este superficialul care ne face sa gandim astfel in Romania insa imaginea nu vinde atat de mult pe cat lumea de showbiz din afara tarii o demonstreaza. Este desigur si un alt public, mai numeros, exista diferente enorme de investitie in domeniu. Insa unb top model este pentru marile branduri o necesitate absoluta astfel ca pe langa faptul ca au o meserie uneori de invidiat sunt si in atentia publicului prin puterea imaginii. Am putea considera ca se intampla la fel si in Romania? Poate prea putin caci lumea de showbiz ramane un show si-atat.

Insa cu toate acestea imaginea vinde, oriunde, oricand. Si cand senzationalul nu se intampla se necesita mici artificii pentru ca telespectatorul sa gaseasca incitant ceea ce se relateaza. Cu bani din publicitate se poate trai mult si bine insa se necesita o strategie care sa faca obiectul interesului. O demonstreaza scandalurile false, expunerea totala si lipsa de jena, varianta de publicitate mai putin pozitiva care insa ramane cu acceasi baza: imaginea vinde! Cat de departe se poate ajunge insa? Limita este variabila.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *