Blog general

Imaginea site-ului tau, imaginea afacerii tale

Importanta webdesign-ului este subapreciata acolo unde se crede ca a avea un site de prezentare pentru afacerea ta este suficient. Un look atractiv este mereu un plus pentru a te face cunoscut intr-un mod unic. Pana la urma asta este intentia de fiecare data cand doresti sa fii cunoscut pe piata, in sirul competitorilor in domeniu.

In cautarea de servicii webdesign Galati descoperi o alta lume. Desi pentru inceput poate parea fara interes totul se schimba de indata ce iti dai seama ca in necunostinta de cauza ai ignorat acest aspect. De la culori la un logo intentia este de a creea o emblema reprezentativa pentru intreaga afacere. Pana si o culoare bine aleasa poate sa ramana in mintea unui vizitator a site-ului tau ca imaginea corelata cu gama de servicii sau produse.

Cu ce te ajuta in mod concret webdesign-ul? Este vorba de o imagine complet noua, de un plus adus paginii. Chiar daca in structura sa nu se schimba nimic este vorba de a personaliza totul pentru a corespunde cu ceea ce reprezinta domeniul tau de activitate. Spre exemplu unui site web cu produse cosmetice se va potrivi un look impecabil cu o culoare pala; cand vine vorba de jucarii o cromatica vie este potrivita de vreme ce un mediu unde formalul este ideea de baza se va pune accent pe o culoare puternica.

De la caz la caz definirea a ceea ce inseamna design-ul site-ului tine de o chestiune personala insa in egala masura de partea de estetica, de combinatii de elemente. Totul va fi mai viu, mai atractiv, va invita practic la actiune, va aduce un plus in prezentare. Si toti cei care doresc sa se faca simtiti pe piata trebuie sa aiba in vedere ca o strategie de marketing este necesara; parte din acest proces este si designul ales.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *