general

Idei de continut pentru orice tip de blog

Daca suferi de lipsa de idei de continut, ar trebui poate ca inainte sa dai o fuga prin internet dupa subiecte noi, sa te gandesti la ce poti scrie tu singur. Ai putea ramane mirat de ce articole poti scrie doar urmarind viata ta de zi cu zi, mediul in care lucrezi si problemele pe care le intampini in diferite situatii.

Gandirea unui subiect pentru un articol nu trebuie sa ocupe asadar prea mult din timpul tau. Iata ce ai putea sa faci pentru inceput, data viitoare cand te gandesti la un subiect de articol pentru blogul tau:

1. Vorbeste despre locul de munca pe care il ai la momentul respectiv. Spune-le vizitatorilor tai cum te-ai adaptat. Vorbeste despre ce faci tu in fiecare zi.

2. Gandeste-te la lucruri pe care le-ai invatat foarte greu. Scrie despre cum ai reusit pana la urma pentru ca altii ca tine sa poata invata mai usor un lucru anume.

3. Descrie modul in care gandesti tu abordarea diferitelor task-uri pe care le ai intr-o zi. Ii vei ajuta astfel pe multi sa inteleaga cum e mai bine sa se pregateasca pentru a realiza ceva anume.

4. Scrie despre un brand sau despre o persoana pe care tu o admiri. Alege cineva de la care ai avut de invatat foarte multe si povesteste-le si altora despre asta.

5. Impartaseste cu vizitatorii tai viziunile tale despre viitor. Scrie despre orice planuri iti faci si cere sfaturi daca esti nehotarat intr-o anumita situatie.

Instrumente prin care iti poti face blogul mai atractiv si mai divers:

1. Creaza un tutorial video in care inveti pe cineva cum sa indeplineasca un anumit task.

2. Scrie un review despre un instrument online pe care il folosesti frecvent. Explica-i toate plusurile si minusurile.

3. Realizeaza liste cu blogurile, instrumentele, reclamele, filmele tale favorite.

Cand ai terminat de scris cate un articol despre tot ce am mentionat mai sus, revino, spune-ne intr-un comentariu si vom veni cu noi idei pentru tine.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Daca scrii din placere e aproape imposibil sa ramai fara subiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.