pavaje in gradina
general Noutati

Idei de amenajare a unei alei cu pavaje cu un buget limitat

O gradina interioara este un refugiu minunat; este o extensie a unei case si este optiunea perfecta pentru utilizarea in aer liber a spatiului pentru divertisment si recreere. In aceasta situatie se impune ca o curte interioara sa fie diferita prin montarea unor pavele si pavaje unice, la preturi accesibile, pentru un plus de rafinament al arhitecturii.

Ideea de baza a unei gradini interioare este de a o face sa arate cat mai primitoare si mai frumoasa, pentru ca arata adevarata valoare a petrecerii unui timp placut in compania celor dragi, mai ales dupa o zi obositoare la munca. O privire prin reviste va impune proiectarea unui patio chiar si cu un buget restrans. Astfel, o mini-gradina este accesibila oricui.

Mini-gradina pentru gratare

Cu totii stim ca perioada verii este plina de zumzetele celor dragi, incat cararea care ii conduce pe invitati la barbeque trebuie sa fie pavata cu cele mai noi si moderne piese de pavele si pasaje. Cel mai mare avantaj al unei curti cu pavaje este duritatea. Indiferent de conditiile meteorologice, acestea asigura rezistenta si durabilitate in timp, fiind mai puternice decat cimentul. In plus, conditiile de livrare pentru unele pavele este relativ scurt, intre 2 si 5 zile lucratoare. Preturile la care se regasesc unele pavele si pavaje sunt cele mai rezonabile si nu se face rabat de la calitate.

O gama larga de materiale sunt acum disponibile pentru confectionarea pavelelor si a pavajelor, insa trebuie sa se potriveasca si cu bugetul. Betonul este cea mai buna optiune cand vine vorba de o gradina interioara atractiva. Pavelele din beton disponibile si pe http://europav.ro  sunt regasite in nuante si marimi diferite si chiar mai ieftine decat alte materiale.

Unul din cele mai bune sfaturi pentru o mini-gradina atractiva este si utilizarea suprafetei cu lemn si cu iarba. Folosind iarba se va crea o terasa in aer liber exact in curte. Ca si o extensia a unei case, o curte interioara necesita si putin lemn. Se pot opta pentru diverse modalitati ale lemnului, dar cu durabilitate in timp.  Semintele de iarba, florile si copacii dau o alura mai romantica intregii curti, astfel incat sa fie mai mare dragul unei familii sa impartaseasca cele mai importante clipe impreuna.

S-ar putea să-ți placă și...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *