general

Guma de mestecat si unele efecte ale sale

In general, guma de mestecat este aliata multor persoane care incearca sa slabeasca, in speranta ca-si vor tine gura ocupata, astfel incat sa uite de mancare. Insa, din pacate, un nou studiu avertizeaza ca tocmai aceasta ar putea fi cea care ii impiedica sa scada in greutate. In plus, se pare ca guma chiar creste apetitul, cel putin in cazul unor alimente.

Potrivit oamenilor de stiinta de la Universitatea de Stat din Ohio, sortimentele de guma de mestecat cu menta fac mai tentante alimentele dulci, astfel ca acestea sunt consumate in cantitate mai mare, de unde si acumularea kilogramelor.
In cadrul acestui studiu recent s-a aratat ca subiectii care mestecasera guma de menta nu au agreat deloc gustul fructelor sau legumelor consumate ulterior, care au devenit amare, alegand, in schimb, dulciuri, al caror gust a fost mult mai bun.

Asa ca, dragii mei, aveti grija ce fel de guma mestecati pentru a evita sa va ingrasati si mai ales, pentru a avea grija sa aveti o silueta frumoasa si de invidiat. Pentru ca nimeni nu-si doreste sa fie mai corpolent si sa nu se simta bine in propria piele, iar femeile, cu atat mai mult, isi doresc sa fie suple pentru a se simti frumoase si sanatoase.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *