general

Greseli frecvente in cupluri

Nimic nu se obtine fara putin efort. Uneori poate mai mult caci fiecare sarcina in parte sau situatie cu care te confrunti este un caz aparte si special. Nu traim dupa teorii si tipare, nu avem nevoie de reguli insa cand cazurile devin deja ca trase la indigo se intelege posibilitatea de a invata din greselile altora. Iata cele mai frecvente greseli pe care le fac cuplurile:

  • Sa izoleaza de prieteni. Ai observat ca cei din jur cu care erai la un moment dat poate cel mai bun prieten acum nu te mai cauta. Parca ar avea o boala insa nici de sunat nu suna. E pur si simplu placerea de a sta mai mult cu partenerul. Insa viata sociala nu trebuie sa dispara de pe harta ta.
  • Probleme despre bani. In orice aspect comunicarea este importanta. Ai nevoie de discutii ca de aer pentru ca ce ramane nespus va duce la un baraj intre voi. Si cum banii sunt mereu o problema risti sa iti afectezi relatia cu fiecare motiv de acest gen. Cam totul se rezuma la bani.
  • Atentia fata de tine, atentia fata de partener. Dupa ce se vad casatoriti multi cred ca ea sau el va fi mereu acolo, acasa, asteptand. Nu mai pun accent pe ce inseamna sa te pregatesti pentru o cina in doi, se gandesc la griji insa nu si la griji fata de modul in care arata spre exemplu. De ce sa te plangi ca nimic nu mai e ca la inceput cand nici tu nu mai esti si nu mai faci ca la inceput.
  • Critica aspra. Parintii tai fac asta, ai mei nu. Intr-o nota comparativa inevitabila vei pune o presiune pe viata de cuplu cand vei face referire mereu la socri. Diplomatia este necesara si sa nu uitam ca vorba dulce mult aduce.

Si daca se mai adauga si presiunea de a avea copii cuplul scartaie din ce in ce mai tare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *