Noutati

Goana dupa chestii materiale

Traim intr-o goana dupa chestii materiale, bani, masini si in general tot ceea ce aduce cu senzatia de putere, independenta. Am o cunostiinta de 25 ani care si-a programat nunta cu 1 an inainte, adica la anul in mai, in timp ce parintii se straduiesc de zor sa arate cat mai gospodari in fata cuscrilor.

Am mai auzit in ultimul timp de cineva care si-a cumparat parchetul pentru casa, usile termopan si geamurile inainte ca, casa sa fie ridicata la rosu si acum poate si cauta materiale sanitare pentru baie, poate o cabina de dus sofisticata. Am ramas uimit cand am aflat de Randi care a fost saltat saptamana aceasta de mascoti, din cate am inteles eu datorita faptului ca a facut evaziune fiscala, cu o firma care organiza evenimente, adica nunti, botezuri si alte chermeze.

Singura speranta ca sa se relanseze piata de constructii e ca sa se formeze cat mai multe familii noi, adica tinerii sa isi gasesca rostul in societate si sa se aseze la casele lor, lucru cam greu de crezut. Eu am renovat casa bunicilor, iar cu ajutorul unui var am reusit sa o ajutam pe bunica cu o masina de spalat automata! Ce chin pe saraca femeie pana acum ceva timp…Am cautat de asemenea cabine de dus de calitate si treptat, casa de la tara a devenit o mica vila situata undeva in natura.

E important ca materialele folosite la renovarea casei, a apartamentului sa fie de calitate. Apropo de nunta, ce cadou poate fi mai potrivit pentru niste porumbei proaspat castoriti decat o cabina de dus de calitate. De asmenea as vrea ca, cat mai multi tineri sa aleaga sa traiasca la tara, iar cu ajutorul conditiilor moderne acestia ar putea beneficia de confortul de la oras, poate daca sunt oameni gospodari, asa cum erau pe vremuri bunicii nostri, inclusiv jacuzzi, cabine de dus hidromasaj si asa mai departe…

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.