general

Ganduri ale barbatilor

Inceputurile de relatie pot fi chiar compromitatoare. Se intampla de foarte multe ori sa ne gandim ceea ce o fi in mintea unei persoane, a partenerului insa nu putem citi gandurile. De regula, ne intrebam care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stim despre partener inainte sa formam un cuplu.

Totusi, este cert faptul ca nimic nu poate fi mai frumos decat inceputul unei relatii, momentele de fericire deplina care se dezlantuie tot mai tare in momentul in care te intalnesti cu persoana iubita. Atunci, la inceput pare ca nimic nu ar putea sa te dezamageasca si nu te gandesti nicicum la despartire. Este vorba despre o senzatie unica pe care o are fiecare persoana in momentul unui sentiment nou, un sentiment al necunoasterii si al asteptarilor, a descoperirilor zilnice. Iti doresti sa stii cat mai multe lucruri despre persoana iubita insa trebuie sa astepti ca toate sa se intample la momentul oportun.

Barbatii si femeile sunt diferiti in dragoste. Unii gandesc anumite lucruri iar altii alte lucruri. Este destul de greu ca uneori sa spunem ca putem intui ceea ce se intampla in mintea unui barbat. Oricum ar fi, cu siguranta va intrebati care sunt lucrurile pe care trebuie sa le descoperim la un barbat. Iata ceea ce se intreaba barbatul la inceputul unei relatii si care sunt temerile lui:

Finalul este un lucru la care barbatul se gandeste inainte chiar de relatie. Indiferent cat de frumos este inceputul, fara voia lor, oamenii se gandesc la final. Cei care au trecut prin mai multe relatii o fac pentru ca deja sunt experimentati cu esecul si se intreaba care este finalul relatiei.

Barbatii care nu au experienta unei relatii, nu se gandesc la despartire tocmai pentu ca nu au experienta acestor lucruri. Astfel, finalul este un lucru foarte frecvent in mintea barbatilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.