Stiri

Gandire de om destept

Stii acel sentiment cand cunosti un om si ai dori sa ii urmezi exemplul? Se intampla ca cei care au o gandire deschisa. Se spune ca oamenii destepti spre exemplu nu se tem de ceea ce inseamna destinul pentru ca si-l construiesc singuri. Iata cateva tipuri de gandire pe care sa le urmezi:

  1. Fara pierdere de timp. Stii cum se spune ca timpul inseamna bani? Gandeste ca atunci cand efectiv lenevesti ai putea sa pierzi sansa de a castiga mai mult, de a face ceva in plus pentru tine. Asadar, prefera oricand sa faci si altceva, chiar si sport daca ai timp liber. Insa nu irosi aceasta resursa.
  2. Fara influenta. Asta inseamna ca daca iti doresti sa faci ceva mai bine sa iti asculti instinctul. Stii cum se spune, nu este exclus sa auzi sfaturi insa alegerea tot a ta trebuie sa fie. Asta inseamna pana la urma sa stii sa fii stapan pe tine, sa stii exact ce iti doresti si ce ai de facut in viata.
  3. Nu fugi de ceea ce ti se  intampla. Sunt probleme la orice pas insa acestea exista pentru a fi rezolvate. Asa ca un om destept pana la urma isi confrunta singur starile si problemele si nu se lasa invins de orice.
  4. Trecutul nu mai conteaza. Ai auzit poate de multe ori o astfel de exprimare. Conteaza extrem de mult sa fii impacat cu ceea ce ai si cu ceea ce esti pentru ca altfel nu vei avea parte de progres. Asa ca trecutul nu este o umbra ci pur si simplu o poveste din trecut.
  5. Fara aroganta. Asta inseamna sa aibao ancora foarte bine definita in realitate. Pana la urma care sa fie rostul arogantei? Isi doresc mai degraba sa invete mai multe, sa stie  mai multe asa ca aroganta nu este ceea ce ii intereseaza.

Tu ai face toate acestea?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *