Noutati

Gadgetul anului pentru fitness

Nike-TrainingGadget-urile au inceput sa fie folosite in diverse forme si in din ce in ce mai multe domenii. In ianuarie, s-a organizat chiar si un concurs pentru a se identifica cel mai bun gadget pentru fitness al anului 2013. Castigatorul a fost Nike+ Training, gadget despre care vorbim in continuare.

Este vorba despre un senzor localizat in adidasii tai. Aceste creeaza o legatura cu telefonul tau si inregistreaza toate datele despre exercitiile pe care le faci, pana te transformi intr-un om de otel. Aplicatiile anterioare ale Nike+ s-au bazat pe fuga insa in cazul acestui nou gadget se urmareste activitatea de la sala.

Nike+ Training include o pereche de adidasi Nike ce contin un senzor si un iPhone, iPad cu o aplicatie dedicata instalata. Senzorul se sincronizeaza cu telefonul prin bluetooth si iti permite sa vezi cam cat de tare impingi limitele intr-o vizita la sala.

Odata cu caloriile arse, aplicatie inregistreaza orice miscare, toti pasii si cat de intens iti fortezi corpul. Mai apoi poti posta pe retelele de socializare realizarile tale, direct din aplicatia ta. Daca nici asta nu este motivare atunci nu stiu ce e.

Un alt gadget interesant propus in aceasta categorie a fost si Garmin Fenix. Cu ajutorul acestui dispozitiv, te asiguri ca nu te pierzi niciodata cand o iei la sanatoasa prin padure. Acest lucru este posibil datorita faptului ca ceasul minune are GPS si memoreaza pana la 10.000 de track point-uri adica de locuri prin care ai trecut. La intoarcere, nu va trebui sa-ti faci griji de nimic.

Iti inregistreaza atat viteza verticala, cand urci un munte cat si rata batailor inimii. Bineinteles ca arata si ora, are cronometru si alerte prin vibratie.

Tot printre gadget-urile finaliste la aceasta categorie, s-au numarat si Adidas Micoach Pacer bundle, Fitbit One, Speedo Aquabeat si Jawbone up.

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *