Blog general

Fotograful ales, imaginea evenimentului

Direct sau indirect orice decizie pe care o vei lua cu privire la organizarea unui eveniment inseamna sa conturezi imaginea acelui eveniment. Pentru ca fara oameni care sa merite, fara profesionisti nu ai cum sa duci misiunea pana la capat. Este in joc reputatia ta, respectul si fata de tine insa cel mai de pret aspect, amintirea. Tot ce iti ramane dupa un eveniment de orice fel ar fi el este amintirea, vizualizarea fotografiilor care iti spun povestea acelui timp, asa cum s-a intamplat, fara ca timpul sa isi spuna cuvantul.

Un fotograf profesionist, bine ales, este egal cu imaginea evenimentului la care va participa. Avand in vedere acest lucru nunta ta este momentul pentru care nu doresti sa regreti nimic. Este de la sine inteles cat de important este sa alegi pe cel mai bun, sa pun pret pe calitate, sa ai in vedere aspectele care sa te multumeasca, conform cu cerintele tale. Pentru ca este unic si o alta ocazie de acest gen nu va mai exista, pentru ca vine de la inceput cu pretentii de acest gen.

Si pentru ca alegerea fotografului nu tine de simplitate in prima faza te vei interesa despre ce implicatii are acest segement. Spre exemplu www.andreiscintei.ro, un site unde vei gasi referinte cu privire la ce inseamna un fotograf care face cinste meseriei pe care o practica. Analizezi, te informezi si cauti o oarecare atractie ca si stil, un interes starnit de un anume fotograf. Caci o colaborare eficienta implica si un factor psihologic; sa lucrezi cu oamenii, sa ai in vedere cerintele fiecaruia in parte si in egala masura sa iti faci meseria ca la carte nu este atat de usor pe cat pare. Fotograful va lucra cu cei care din fata camerei isi pun speranta intr-o amintire unica, intr-un album desavarsit.

Vorbind mai intai ca de la om la om si incercand sa te pui in locul celui caruia ii ceri cerintele de calitate si fotografie artistica, la randul sau fotograful intelegand ce inseamna sa te bucuri mai apoi de amintirea imprimata punctul comun este reprezentat de cerere si oferta, de capacitatea artistica si nevoie.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *