general Servicii

Forex in Liban – Octavian Patrascu explica oportunitatea

octavian patrascuParerile sunt impartite. Multi vad piata din Liban una inabordabila, reticenta. Motivul ar putea fi faptul ca tara este conservatoare prin religie (musulmana), cu o limba destul de greoaie (araba) si o cultura total diferita de cea europeana. Patrascu Constantin Octavian, un tanar business developer, demonstreaza insa ca Libanul ofera o serie de avantaje si ca intrarea pe piata nu este imposibila in aceasta tara. Se pare ca pe partea de trading online deschiderea pietei este destul de larga.

Octavian Patrascu are in momentul de fata in curs de desfasurare o tranzactie cu AIDI. Abrevierea vine de la Arab International Development & Investment, cea mai mare companie de brokeraj din Liban. Patrascu Octavian explica in ce consta acest parteneriat: la fel ca si in alte tari si in alte astfel de colaborari, se ofera platformele de tranzactionare si know-how-ul, iar din partea libaneza vine forta de munca si spatiul de desfasurare al activitatii.

Din seria avantajelor incheierii acestei colaborari la Beirut, Octavian Patrascu identifica in primul rand faptul ca tradingul online este extrem de popular in Liban. In ciuda faptului ca limba vorbita este araba – o limba considerata destul de grea -, este o araba curata, fara dialecte sau alte variante, ceea ce faciliteaza si potentialele colaborari cu alte state arabe ce au potential financiar. Un alt avantaj, dupa cum spune Octavian Constantin Patrascu, este faptul ca majoritatea populatiei vorbeste fluent si limba franceza, ceea ce constituie un atu pentru partea de outsourcing pentru Franta si nu numai.

Libanul a fost considerat o buna bucata de vreme „Elvetia Orientului Mijlociu”, deoarece bancile de aici facilitau intermedierea tranzactiilor financiare intre Orient si Occident. In momentul de fata exista, se pare, in jur de 100 de companii ce activeaza pe piata de trading online, oferind servicii de tranzactionare pentru diferite instrumente financiare, de la aur si petrol pana la Bitcoin. Sume de ordinul trilioanelor de dolari sunt tranzactionate zilnic pe pietele financiare din Liban, conform statisticilor selectabroker.ro si celor spuse de Octavian Constantin Patrascu.

Trading-ul online are succes pe orice tip de piata, chiar mai conservatoare si mai greu de abordat la o prima impresie, precum este si cea din Liban. Astfel investitori si business developeri precum Patrascu Octavian Constantin declara ca piata este deschisa si atractiva in adevaratul sens al cuvantului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *