Servicii

Curierul, intermediarul serviciilor tale – afla cat de important este sa colaborezi cu o firma de curierat serioasa

Atunci cand esti la inceput de drum in ceea ce priveste un magazin online, crezi ca trebuie sa faci o buna impresie, pentru ca mai apoi sa relaxezi masurile. Intr-o privinta te inseli si anume cu relaxarea. Pana la urma afacerea ta reflecta ceea ce esti si valorile tale implicit, standardele dupa care te ghidezi. Te pui in postura de client si iti doresti o experienta buna de la cap la coada. Afla ce rol au serviciile de curierat.

Livrare rapida si cat de mult conteaza asta

Mai cu seama, pentru ca in ultimul timp mai toata lumea a trecut in online si si-a salvat afacerea astfel, de mare importanta sunt si serviciile de curierat. Clientii gasesc ce ii intereseaza si se asteapta ca acel ceva sa fie livrat in timp util. Daca firma de curierat pe care ai ales-o nu este una dintre cele mai serioase, riscul este sa pierzi clientul.

Pentru cei care au impresia ca imediat dupa ce au primit comenzi in platforma de ecommerce inseamna automat si ca au castigat clienti, trebuie spus ca lucrurile nu sunt chiar asa. Pana cand produsul nu ajunge in mana clientului si acesta nu plateste, nu se poate spune ca ai un client castigat. De ce? Pentru ca produsul poate fi refuzat, returnat, poate chiar comanda in sine refuzata in cele din urma. Unul din motive? Timpul indelungat pana la primirea comenzii spre exemplu.

Alege curierul pe baza de recomandari

De preferat sa te interesezi in amanunt despre firma de curierat pe care urmeaza sa o contactezi si cu care vei dori sa colaborezi. De asemenea, poate ca ar fi bine sa alegi serviciile acesteia si ulterior sa semnezi un contract pe termen mediu sau lung.

O recomandare este E-livrat. Activeaza pe piata din Bucuresti si Ilfov, dar poti trimite prin aceasta firma si in tara, oriunde. Au serviciu national disponibil, cu acoperire in toata tara. Serviciile de curier rapid sunt de doua tipuri, azi sau a doua zi, diferenta fiind la capitolul timp de livrare. Astfel, in functie de ora la care vei preda un colet, livrarea acestuia se va realiza intr-un anume interval de timp, daca nu in aceeasi zi, a doua zi.

Tine cont de faptul ca un curier devine intermediar intre tine si clienti. Asadar, daca ai servicii de calitate si produse pe masura, dar serviciile de curierat sunt sub asteptari, risti sa pierzi clienti si din acest punct de vedere. Spre exemplu, cei de la E-livrat iti permit sa oferi feedback dupa o livrare si lucreaza cu transparenta. Asadar, un client al magazinului tau online isi poate exprima satisfactia si in ceea ce priveste calitatea livrarii.

Preturile difera, asadar pentru ce te intereseaza, livrari in Bucuresti sau in tara, trebuie sa ceri o oferta de la E-livrat. In functie de nevoi, aceasta va fi personalizata desigur, pentru a nu plati standard pentru un numar mic de livrari.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *