general

Femeile care dezamagesc barbatii

Orice barbati au diferite asteptari de la partenerile lor si cred ca femeia visurilor este o femeie perfecta. Sigur, cum perfectiunea nu exista este foarte greu, imposibil de realizat. Va intrebati ce trebuie sa faceti pentru a fi o femeie perfecta in ochii iubitului? Vrei sa te iubeasca cat mai mult si sa nu te considere femeia ideala pentru el?

Ei bine, mai toate femeile isi doresc sa fie vazute perfcte, mai devreme sau mai tarziu. Daca va intrebati ce ar trebui sa faceti pentru a obtine acest efect, trebuie sa aflati ca barbatilor nu le plac diferite lucruri. In continuare veti afla care sunt lucrurile pe care barbatii le considera josnice pentru o femeie. Iata cum NU trebuie sa fii daca vrei ca barbatul visurilor tale sa te iubeasca:

In primul rand, este foarte important sa faci astfel incat barbatul tau sa stie ca nu esti dependenta de el. Exista foarte multe femei in ziua de astazi care cred nu este o problema sa fii dependenta de barbat. Ei bine, in ciuda faptului ca s-ar spune ca barbatii isi doresc o femie delicata, frumoasa, care sa nu vorbeasca mult si ca sa se descurce in diferite situatii, trebuie sa stiti ca lucrurile nu sunt asa. Ceea ce este foarte important este sa stii ca barbatilor nu le plac femeile care sunt dependente de ei, pe niciun plan. De asemenea, barbatilor le plac femeile care stiu sa genereze orice situatii, care se descurca sa faca unele lucruri singure.

De asemenea, in cealalta extrema se afla femeile setate pe cariera. Normal ca barbatii isi doresc femei independente si cat mai puternice insa nu atat de mult incat sa fie neglijati de sotiile lor, din cauza faptului ca cariera este pe primul loc si cea mai importanta. Barbatii adora sa fie rasfatati, iubiti si bagati in seama, asemenea copiilor mici.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *