Blog

Femeia pusa la zid- legi impotriva feminitatii

Femeile sunt adesea considerate fiinte prea slabe. Desi am trecut de era in care erau vazute doar ca masini de munca sau pentru a perpetua specia insa exista locuri unde legile nu sunt de partea femeilor. Acestea sunt discriminate si totul este permisibil. Si pe cat de ciudate pe atat de stupide.

  • Tucson Arizona. O data ce ajungi aici ai face bine sa uiti de ideea de a purta panataloni. Desi nu se specifica clar cand vine vorba de cei scurti poate ca totul inseamna dorinta de a lasa feminitatea sa isi spuna cuvantul si mai cu seama sa lase barbatii ca singuri purtatori.
  • Carrizozo, New Mexico locul unde o femeie nu are voie sa iasa in public fara sa se epileze. Nu se cunosc detaliile mai clare ale acestei situatii insa cert este ca femeia trebuie sa fie femeie. Se pare ca in zona cabinetele cosmetice fac profit constant.
  • Michigan. Femeile nu au voie sa se tunda asa pur si simplu. Surprizele nu se admit de aceea se necesita acordul sotului pentru o astfel de schimbare.
  • Dyersburg, Tennessee este locul in care femeile isi vad de locul lor. Nu se permite ca acestea sa fie atat de indraznete incat sa invite un barbat la intalnire. Ar putea dura ani buni pana cand sa isi gaseasca pe cineva insa legea e lege si spune ca unui barbat trebuie sa i se acorde acest statut.
  • Nu stim ce a fost in capul celor care au dat legea in Vermont insa se pare ca femeia are nevoie de acordul barbatului daca doreste sa isi schimbe dantura.
  • Nici Maryland-ul nu este mai prejos, acolo unde se pare femeia nu are voie sa umble in buzunarele barbatului. Asta nici macar in cazul banal cand ar insemna sa ia o guma.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *